Muljator – Četnik Živković ojadio četnike iz dijaspore za “Pohod na Novi Pazar”

Novi Pazar – Kako Sandžakhaber ekskluzivno saznaje čentnici su se ozbiljno spremali da dođu u ovaj grad. Međutim zbog uzavrele situacije i puno informacija objavljenih na medijima u Sandžaku Bratislav Živković nije uspeo da sakupi puno svojih saboraca.

Četnike” otkačili Kraljevčani, Delije, Pazarci i Raščani!

Naime, juče je u Kraljevu celodnevno emitovan poziv za “pohod u Novi Pazar” a zborno mjesto bilo je ispred Manastira Žiča u Kraljevu u 9 časova.
Pošto se kraljevčani nijesu odzavali na njihove pozive a Živković ostao sam sa svoja tri ađutanta od kojih je jedan fotograf zadužen da slika komandanta a druga dvojica za vezu i logistiku sa drugim dijelovima njihovih “zamišljenih” četničkih ćelija po Srbiji.
Kada su uvideli da u Kraljevu nemaju podršku za to od samih mještana, ali također da nemaju podršku ni u Srpskom dijelu stanovništva u Novom Pazaru, Raški i obližnjim gradovima odlučili su se da pozovu “braču sa Kosova”. Radi se o navijačima Crvene Zvezde, tačnije jednoj skupini sa kojom “četnici” održavaju kontakt već duže vrijeme.

Delije otkazale podršku zbog dobre organizacije jedinica UKP-a.

Međutim, jutros rano “Delije” su poslale poruku da neće ići preko brda jer je suviše opasno a kompletnu operaciju sprečavanja dolaska četnika u Novi Pazar, kao i kontrolu prelaza preko rogozne ali i alternetivnih putnih pravaca sa kosova vodilo je odeljenje zaduženo za terorizam i ekstremizam novopazarske polisijske uprave.

Ojadio četnike iz Dijaspore! 

Sa druge strane Živković je imao i novčanu korist jer je od donacija iz dijaspore i srpskih četnika po svijetu sakupio “brojne” donacije koje su javno tražili preko svojih portala za štampanje propagandnog materijala. Niko ne zna sumu koju je sakupio samozvani “četnički komandant”.

POVEZANE VIJESTI
- Advertisment -

POPULARNO