MUP danas otrkrio 117 iregularnih migranata i sproveo ih u prihvatne centre

BEOGRAD – Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova su tokom današnje akcije pronašli i sproveli u prihvatne centre ukupno 117 iregularnih migranata, čime je nastavljen intenzivan rade na suzbijanju iregularnih migracija na teritoriji Srbije, izjavio je pomoćnik direktora policije, general policije Dejan Luković.

Kako je saopštio MUP, izvršen je i pretres jedne lokacije na kojoj se sumnjalo da se nalaze krijumčari iregularnih migranata.

„Danas smo, uprkos ovom kišovitom vremenu imali pretres jedne teritorije odnosno lokacije na kojoj smo sumnjali da se nalaze krijumčari iregularnih migranata i tom prilikom smo pronašli ukupno 418 komada municije različitog kalibra, jednu ručnu radio-stanicu, dva mobilna telefona i jedan tablet koji će biti predmet dalje obrade“, rekao je Luković.

Poručio je da će u narednim danima biti pojačane mere i angažovane sve policijske snage u realizaciji ove akcije na suzbijanju iregularnih migracija.

„Hoću da poručim da mi, kao pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova nastavljamo dalji intenzivan rad, pojačaćemo mere narednih dana i želim da zahvalim i odam priznanje svim pripadnicima MUP-a koji su uključeni u realizaciju ovih zadataka“, naglasio je Luković.

indeksonline.rs/Tanjug

POVEZANE VIJESTI
- Advertisment -

POPULARNO