Na suđenju Belivuku svedočila vlasnica kuće u Surduku gde je spaljeno telo

Beograd, 21. februara 2023 – Pripadnici organizovane kriminalne grupe Veljka Belivuka i Marka Miljkovica dovedeni su u Specijalni sud u Beogradu BEOGRAD – U Specijalnom sudu u Beogradu danas je ispitivanjem svedoka nastavljeno suđenje organizovanoj kriminalnoj grupi Veljka Belivuka i Marka Miljkovića, čiji pripadnici se terete za sedam ubistava, trgovinu drogom, nezakonito držanje i nošenje oružja, otmice i silovanje.

Svedok Aleksandra Ž., inače supruga Radoja Ž. rođaka navodnog vođe kavačkog klana Radoja Zvicera, ispričala je da je kuću u Surduku nasledila od bake 2018. godine.

U dvorištu te kuće su kako se sumnja, pripadnci ove grupe spalili telo Gorana Mihajlovića.

Suprug Aleksandre Ž. je uhapšen u Istanbulu, jer je osumnjičen za ubistvo vođe škaljarskog klana Jovicu Vukotića.

Svedok je opisala taj plac u Surduku i rekla da ima stara i nova kuća, kao i da staru kuću nisu zaključavali, jer su tu odlagali stvari za održavanje imanja.

Ključeve od te kuće su imali njen otac, bivši suprug, čovek koji je sređivao imanje i brat od strica koji nikad nije dolazio.

Aleksandra Ž. se za Radoja Ž. udala 2013. godine, a rastala 2015. godine, a zvanično se papirološki rastala od njega tek ove godine, jer nije mogao da mu bude uručen zahtev na razvod braka.

Na pitanje u kakvim odnosima je bila sa Radojem Ž. 2018. i 2019. godine, Aleksandra Ž. je rekla da nije imala komunkaciju sa njim, te da ga deca nisu videla pet godina.

Nakon iskaza Aleksandre Ž. branioci su počeli sa primedbama na iskaze svedoka.

indeksonline.rs/Tanjug

POVEZANE VIJESTI
- Advertisment -

POPULARNO