Naslovna Featured Istaknuto NE OPRAŠTA UVREDE! GRADONAČELNIK BIŠEVAC TUŽIO ZUKORLIĆA

NE OPRAŠTA UVREDE! GRADONAČELNIK BIŠEVAC TUŽIO ZUKORLIĆA

Novi Pazar – Gradonačelnik Novog Pazara Nihat Biševac rekao je Informeru da je protiv narodnog poslanika Muamera Zukorlića podneo tužbu zbog, kako je kazao, klevete i uvrede.

Zukorlić je ranije izjavio da je Islamska zajednica podnosila zahteve za dozvolu za izgradnju i proširenje Fakulteta za islamske studije ali da je gradska vlast to odbijala. On je kazao da su pojedini gradski funkcioneri reketaši i da su podložni mitu i korupciji.
Zato je gradonačelnik Novog Pazara Nihat Biševac presavio tabak i tužio Zukorlića.
– Očekujem da ga tužilaštvo pozove na razgovor i da im on kaže ko su ti ljudi koji su skloni mitu i korupciji – rekao je Biševac.
On je dodao da su svi gradski funkcioneri spremni da svoju imovinu zamene sa Zukorlićevom.
– Evo dajemo svu našu imovinu a on neka nam prepiše svoju. Javno ga pozivam da to uradimo, kazao je Biševac i dodao da je Zukorlić, sem što gradi bez dozvola, zauzeo i veliki deo gradskog trga u centru Novog Pazara.
Muamer Zukorlić je kazao da će prvi osuditi svaki nelegalni akt ali da ne želi da se pomiri sa stigmatizacijom.
– Ovo je hajka u kojoj učestvuju političari i mediji. Od milion nelegalnih objekata u Srbiji mi smo razapinjani danima na naslovnicama – tvrdi Zukorlić koji smatra da je reč o skretanju pažnje jer, kako tvrdi, u Novom Pazaru ima 20.000 objekata divlje gradnje a svi pričaju samo o Fakultetu za islamkse studije.
Informer

Exit mobile version