Nezvanično: Stanković podneo ostavku, Pazar zvao Gaćinovića

Kako sandžak haber nezvanično saznaje, trener FK Novi Pazar Aleksandar Stanković podneo je ostavku nakon poraza od Kolubare na domaćem terenu. Publika na gradskom stadionu svojim negodovanjem na kraju utakmice jasno je iskazala nezadovoljstvo igrom i rezultatima posle čega je trener Stanković odlučio da ode sa klupe Novog Pazara. I na ovoj utakmici bilo je vidljivo da je tim u krizi i igre i rezultata i očito je da su klubu potrebne promene u stručnom štabu.

Istina je da klub imao ozbiljne pehove sa povredama ključnih igrača i da je to jedan od razloga loših igara i gubitka utakmice protiv Crvene Zvezde i Kolubare. Trener Stanković je pokazao visoki profesionalizam i tokom priprema u Antaliji, kao i tok dosadašnjeg dela sezone ali uprkos tome ekipa nije beležila rezultate koji su u skladu sa ambicijama FK Novi Pazar.

Kako saznajemo, uprava kluba se brzo saglasila sa Stankovićem da i u ovom trenutku najbolje i za klub i za Stankovića da se prihvati ostavka.

Odmah nakon prihvatanja ostavke uprava kluba je krenula za novim strategom. Iz izvora bliskih klubu, moglo se čuti da je prvi kontaktiran doskorašnji trener Novog Pazara, Vladimir Gaćinović. Medjutim, on se zahvalio na ponudi sa obrazlozenjem da u jeku sezone ne bi bilo korisno da preuzme klub i da ni sasvim druga situacija bila da se radi o početku sezone ili polusezone.

Podsecamo i da je pre dolaska Stankovića, Gaćinović bio opcija za povratak u Novi Pazar ali je i tada prihvatio povoljniju ponudu Dečića.

Očekuje se da se dilema sa prvim trenerom FK Novi Pazar reši u naredna dva dana.

Redakcija

POVEZANE VIJESTI
- Advertisment -

POPULARNO