NOVI FEJSBUK STIŽE DANAS: Najveća promena u poslednjih sedam godina!

fb

 

Novi Timeline će prema najavama najvećih svetskih IT sajtova danas biti predstavljen svima.

Još uvek čekate “u redu” za Fejsbuk News Feed? Pre nego što se uskoro suočite oči u oči sa novim Fejsbukom, saznajte šta vas sve čeka.

Profil ne samo da će izgledati jednostavnije i pročišćenije, poput Google plusa, već će nam pružiti više opcija za pregledanje sadržaja.

Po hronološkom redu biće poređani “All Friends,” “Following” i “Photos”. Pritom je osmišljen i algoritam koji će vam nuditi sadržaj sa profila prijatelja koje najviše posećujete.

Veći broj kolona

TechCrunch najavljuje veći broj kolona – za prikaz fotografija, za muziku…Moguće je i da će se pojaviti kolone za vesti, video snimke, aplikacije.

Promene u vezi statusa i izgleda fotografija

Svaki post odnosno status će dobiti više prostora. To znači da vam se više neće događati da objavite status u 10 redova, a da vam ga Fejsbuk skrati na pola i prikaže opciju “more”.

Fotografije će biti ogromne. Vrlo je moguće da će u njihovom levom vrhu biti i tekst. Na primer na fotografiji gde ste sa prijateljima moći ćete da napišete –“Dobri prijatelji, odlična zabava”.

Kako da odmah namestite novi Timeline?

Ukoliko želite da namestite izgled novog profila idite facebook.com/about/newsfeed. Kliknite na veliko zeleno dugme “Join Waiting List”. Sledeći korak? Čekajte.

POVEZANE VIJESTI
- Advertisment -

POPULARNO