Novi Pazar dao apsolutnu podršku Dzemilu Imamoviću

Novopazarski Sportski savez podržao je danas kandidaturu sportskog direktora Omladinskog košarkaškog kluba Novi Pazar Džemila Imamovića za predsednika Raško Kosovsko-Metohijskog košarkaškog saveza.

“Na današnjoj sednici Upravnog odbora gradskog Sportskog saveza razmatran je predlog našeg stručnog odbora, koji je zatražio podršku Džemilu Imamoviću kao kandidatu za predsednika Raško-Kosovsko Metohijskog košarkaškog saveza na izborima koji su zakazani za 22. maj”, stoji u saopštenju gradskog Sportskog saveza.

U saopštenju se ističe da Izbornu skupštinu Raško-Kosovsko Metohijskog košarkaškog saveza čine 43 delegata, od toga 14 iz sandžačkih klubova.

“Shodno tome, pružamo apsolutnu i nedvosmislenu podršku predstavniku pazarskog KLS ligaša Imamoviću, koji je i jedini kandidat iz Novog Pazara za predsednika regionalnog saveza. On je na sednici upravnog odbora gradskog Sportskog saveza podržan jednoglasno od svih članova”, navode u novopazarskom Sportskom savezu.

Dodaje se da je Imamović predhodnih godina bio na funkciji sportskog direktora kluba, koji je ostavrio istorijske uspehe.

“Posle Beograda i Novog Sada, Novi Pazar postaje jedan od najznačajnijih sportskih centara u našoj zemlji. Iz tog razloga smatramo da bi u Novom Pazaru trebalo da bude sedište Raško Kosovsko-Metohijskog košarkaškog saveza, što bi u velikoj meri olakašalo rad košarkaških klubova iz našeg grada i okolinih opština”, zaključuje se u saopštenju Sportskog saveza Novi Pazar.

Rtvnp

POVEZANE VIJESTI
- Advertisment -

POPULARNO