Naslovna Featured Istaknuto Novi Pazar dao apsolutnu podršku Dzemilu Imamoviću

Novi Pazar dao apsolutnu podršku Dzemilu Imamoviću

Novopazarski Sportski savez podržao je danas kandidaturu sportskog direktora Omladinskog košarkaškog kluba Novi Pazar Džemila Imamovića za predsednika Raško Kosovsko-Metohijskog košarkaškog saveza.

“Na današnjoj sednici Upravnog odbora gradskog Sportskog saveza razmatran je predlog našeg stručnog odbora, koji je zatražio podršku Džemilu Imamoviću kao kandidatu za predsednika Raško-Kosovsko Metohijskog košarkaškog saveza na izborima koji su zakazani za 22. maj”, stoji u saopštenju gradskog Sportskog saveza.

U saopštenju se ističe da Izbornu skupštinu Raško-Kosovsko Metohijskog košarkaškog saveza čine 43 delegata, od toga 14 iz sandžačkih klubova.

“Shodno tome, pružamo apsolutnu i nedvosmislenu podršku predstavniku pazarskog KLS ligaša Imamoviću, koji je i jedini kandidat iz Novog Pazara za predsednika regionalnog saveza. On je na sednici upravnog odbora gradskog Sportskog saveza podržan jednoglasno od svih članova”, navode u novopazarskom Sportskom savezu.

Dodaje se da je Imamović predhodnih godina bio na funkciji sportskog direktora kluba, koji je ostavrio istorijske uspehe.

“Posle Beograda i Novog Sada, Novi Pazar postaje jedan od najznačajnijih sportskih centara u našoj zemlji. Iz tog razloga smatramo da bi u Novom Pazaru trebalo da bude sedište Raško Kosovsko-Metohijskog košarkaškog saveza, što bi u velikoj meri olakašalo rad košarkaških klubova iz našeg grada i okolinih opština”, zaključuje se u saopštenju Sportskog saveza Novi Pazar.

Rtvnp

Exit mobile version