Novi Pazar potresen novim razbojništvom: Opljačkana porodična kuća, ukraden nakit i novac

Foto:Eldin Ćorović NOVI PAZAR – U novopazarskom naselju Selakovac, večeras oko 22 sata, dogodilo se teško razbojništvo u kojem su nepoznati počinioci opljačkali porodičnu kuću i odneli zlatni nakit i devize, saznaje Indeks Online.

Prema našim saznanjima, lopovi su upali u kuću u Dubrovačkoj ulici dok su vlasnici bili odsutni i iz nje odneli oko pola kilograma zlatnog nakita i 5.000 evra. Kada su se vlasnici vratili, zatekli su razbacane stvari i obijena vrata.

Vlasnici su odmah prijavili pljačku, a policija je izašla na lice mesta, gde se trenutno vrši uviđaj. U toku je intenzivna potraga za NN počiniocima, koji su se udaljili neopaženo.

Ovo je jedno u nizu razbojništava koja su se desila ove godine u Novom Pazaru.

Pre samo nekoliko dana, nepoznati počinioci vezali su stariju ženu u kući i tom prilikom odneli oko 10.000 evra i otuđili vozilo koje su kasnije zapalili.

Ovi događaji uznemirili su građane Novog Pazara, koji strahuju za svoju bezbednost i imovinu. Mnogi od njih traže od nadležnih organa da pojačaju mere zaštite i spreče dalje kriminalne aktivnosti u gradu.

indeksonline.rs

POVEZANE VIJESTI
- Advertisment -

POPULARNO