Novi Pazar : Trojica ranjena u pucnjavi

U pucnjavi koja se oko 22 sata dogodila u centru Novog Pazara, ispred jednog ugostiteljskog objekta, povređena su tri lica od kojih je jedno zadobilo teške telesne povrede.

Pripadnik jedne novopazarske agencije za obezbeđenje lica i imovine DŽ.A. (23) zadobio je prostrelnu ranu u desnom laktu dok je njegov otac, koji takođe radi u ovoj agenciji, DŽ.A. (48) zadobio opekotinu. Lakšu povredu glave zadobio je S.U. (29) koji je uhapšen nakon što mu je ukazana lekarska pomoć.

Dežurni lekar na Hirurškom odeljenju Amel Ličina kazao je za Regionalnu televiziju da će dvadesettrogodišnji A.DŽ. najverovatnije biti operisan tokom noći.

-Metak mu je prelomio kost. Još uvek nismo uspeli da mu izvadimo zrno, to će biti urađeno tokom operacije. Neurovaskularni elementi mu nisu oštećeni, kazao je Ličina.

On je dodao da je A.DŽ. (43) zadobio opekotinu koja je, kako je rekao, najverovatnije naneta prilikom ispaljivanja metka.

-Kod S.U. u pitanju je povreda glave. Ima posekotinu iznad levog uva koja je, prema rečima pacijenta, naneta nožem, rekao je doktor Ličina.

Izvori bliski istrazi kazali su za Regionalnu televiziju da su otac i sin obezbeđivali jedan ugostiteljski objekat u centru Novog Pazara i da je do sukoba došlo kada su pokušali da pretresu S.U.

-Još uvek nije poznato ko je vlasnik pištolja i šta se tačno dogodilo. Obavljen je uviđaj i saslušana su dva lica. Trećeg muškarca ćemo saslušati kada nam to bude dozvolilo njegovo zdravstveno stanje, rekao nam je izvor.

DŽ.A. (43) je policajac u penziji a poslednjih nekoiliko meseci radi u ovoj agenciji za obezbeđenje lica i imovine.

Izvor : rtvnp.rs

POVEZANE VIJESTI
- Advertisment -

POPULARNO