NOVI PAZAR: U akciji Interventne jedinice policije privedeno pet lica

U sinoćnoj akciji koju su sproveli pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova, Pilicijske uprave u Novom Pazaru, Odeljenja Interventne jedinice policije na teritoriji tog grada, uspešno je lišeno slobode pet lica osumnjičenih za izvršenje više krivičnih dela. Kako saznaje indeksonline.rs, akcija je rezultirala pronalaskom više komada hladnog oružja, kao i manje količine narkotika.

Pripadnici interventne jedinice su u cilju očuvanja javnog reda i bezbednosti efikasno intervenisali i proveli lica koja su bila predmet poternice. Tokom akcije, posebna pažnja posvećena je i licima koja su upravljala vozilom pod uticajem narkotika i psihoaktivnih supstanci, čime je dodatno smanjen rizik od potencijalno opasnih situacija u saobraćaju.

Oduzimanjem hladnog oružja i narkotika, pripadnici MUP-a su doprineli jačanju bezbednosti građana Novog Pazara i okolnih područja. Očekuje se da će pravosudni organi sprovesti dalju istragu kako bi utvrdili sve činjenice i odgovornosti u vezi sa počinjenim krivičnim delima.

Ministarstvo unutrašnjih poslova nastavlja s naporima da održi red i bezbednost na teritoriji čitave zemlje, te ovakve akcije predstavljaju ključni korak ka ostvarivanju tog cilja.

indeksonline.rs

POVEZANE VIJESTI
- Advertisment -

POPULARNO