Novi Pazar : Višegradska ulica u novom “ruhu”

Još jedna ulica u Novom Pazaru dobila je lepši izgled. Naime, radovi na rekonstrukciji Višegradske ulice su završeni postavljanjem asfalta. Obilazeći ovo gradilište gradonačelnik dr Meho Mahmutović najavio je da će do Bajrama biti popločana i četvrta faza pešačke zone.

Nakon Gradske u potpuno novom “ruhu” je i Višegradska ulica, jedna od najprometnijih koju građani koriste da dođu do važnih institucija, kakve su Dom zdravlja i Opšta bolnica, a sa druge strane ona vodi i prema centru grada. Ova saobraćajnica i trotoari bili su u lošem stanju, pa je njena rekonstrukcija bila neophodna. Od danas će pešaci, a i vozila moći bezbednije da se kreću ovim delom grada. Gradonačelnik Novog Pazara dr Meho Mahmutović, koji je sa saradnicima obišao gradilište ,kaže da će odmah početi da se radi i u Ulici Veljka Vlahovića, a po završetku tih radova i u Prvomajskoj ulici.

“Obećali smo da će radovi u Višegradskoj i u pešačkoj zoni do vrha čaršije biti završeni do predstojećeg Bajrama i evo ulica je gotova, a ti radovi biće okončani. U međuvremenu očekujemo da ćemo dobiti nalog i sredstva za izgradnju plavog mosta i radiće se pristupna ulica pored Elektrorasa, koja će da poveže robnu sa kvantaškom pijacom ”, rekao je Mahmutović.

Oni koji ovde žive, a i prolaznici kažu da su ovi radovi od velikog značaja za sve građane.

Višegradska ulica rekonstruisana je u dužini od 450 metara, a sredstva za ove radove obezbedio je Grad Novi Pazar.

POVEZANE VIJESTI
- Advertisment -

POPULARNO