Novi Titanik biće identičan starom

Film Review Titanic 3-D

 

Ako sti i vi među onima koji su opčinjeni Titanikom, od 2016. godine bićete u mogućnosti da krenete na plovidbu ovim prekookeanskim divom. Australijski milioner Klajv Palmer trenutno radi na izgradnji svog sna – nove verzije čuvenog broda Titanik.

U ekskluzivnom intervjuu za BBC Palmer otkriva detalje o novom brodu, njegovom izgledu, luksuznim detaljima i ostalim planovima. „Sve će biti identično kao na originalnom brodu koji je plovio 1912. godine. Jedina razlika je u broju čamaca za spasavanje, kojih će biti znatno više. Takođe, ovoga puta imaćemo i klima uređaje, jer bi zaista bilo nezamislivo putovati bez njih“, priča Palmer.

Ovaj Australijanac tvrdi kako se u izgradnji broda koriste najsavremenije tehnologije i najkvalitetniji materijali koji trenutno postoje. Sve ovo, napominje Palmer, radi se kako bi brod zaista bio nepotopiv. Zanimljivo je da su slične izjave davali i konstruktori prvobitnog Titanika, koji je u svoje vreme takođe važio za nepotopivog giganta.

titanik 2

Kada je u pitanju užitak onih koji budu plovili Titanikom, Palmer objašnjava da će putnici svih klasa biti u prilici da na jedinstven način zaplove u prošlost. Kabine prve klase biće izgrađene na isti način kao prvog puta, sa identičnim nameštajem, a u restoranima će se služiti ista jela kao i 1912. godine.

Izvor: Mobile.rs

 

 

POVEZANE VIJESTI
- Advertisment -

POPULARNO