Novo vozilo za saobraćajnu policiju u Novom Pazaru

Saobraćajna policija u Novom Pazaru dobila je danas novo vozilo marke Škoda Karoq koje će koristiti za kontrolu saobraćaja i bezbednost građana na putevima. Vozilo je kupljeno od sredstava koja su prikupljena od kazni za saobraćajne prekršaje na teritoriji grada.

Načelnik Policijske uprave Novi Pazar Nermin Ljajić zahvalio se Gradskom veću na podršci i istakao da će novo vozilo doprineti efikasnijem radu saobraćajne policije, koja se suočava sa nedostatkom kadrova. On je dodao da će saobraćajna policija nastaviti da sprovodi preventivne i represivne mere kako bi se smanjio broj saobraćajnih nezgoda i povreda.

Član Gradskog veća Mirsad Jusufović rekao je da je grad Novi Pazar opredeljen da ulaže u unapređenje bezbednosti saobraćaja i da će nastojati da obezbedi još bolje uslove za rad saobraćajne policije. On je podsetio da je grad izdvojio 10% od ukupno naplaćenih kazni za kupovinu novog vozila, čija je vrednost 3,5 miliona dinara sa PDV-om.

Primopredaji vozila prisustvovali su i načelnica Saobraćajne policije Irma Kolašinac i načelnik Odeljenja za stambeno-komunalne i poslove saobraćaja u Gradskoj upravi Novi Pazar Hidajet Plojović. Oni su pohvalili saradnju između grada i policije i izrazili nadu da će novo vozilo povećati efikasnost i kvalitet rada saobraćajne policije u Novom Pazaru.

indeksonline.rs

POVEZANE VIJESTI
- Advertisment -

POPULARNO