Naslovna Sandžak Novi Pazar Novogodišnji vašar u Novom Pazaru od 26 do 29. decembra

Novogodišnji vašar u Novom Pazaru od 26 do 29. decembra

Novi Pazar – Grad Novi Pazar organizuje prvi Novogodišnji vašar u Sportsko sajamskoj ustanovi Pendik koji će trajati od 26 do 29. decembra.

Kako istične član Gradskog veća Seadetin Mujezinović, ovo će biti izvanredna prilika da naši građani kupe kvalitetnu robu po povoljnim cenama ali i dobra šansa za prodavce da prodaju svoju robu.

Prema rečima člana Gradskog veća Seadetina Mujezinovića veliki i prvi novogodišnji vašar koji će biti organizovan u Sportsko sajamskoj ustanovu „Pendik“, biće od velikog značaja kako za one koji izlažu tako i za one koji kupuju. Kako je istakao, ozbiljna medijska kampnja biće pokrenuta sve do početka vašara, a sve u cilju da se informiše što veći broj građana kako iz Novog Pazara tako i drugih gradova.

„Ideja je da ovaj novogodišnji vašar preraste u tradicionalni, kako bi se na taj način pomoglo kako našim preduzetnicima tako i građanima koji će moći tih dana da kupe kvalitetnu robu po povoljnim cenama. Ujedno je ovo i poziv svima koji se bave prodajom široke potrošnje da se jave u sportsko sajamsku ustanovu Pendik i dobiju sve potrebne informacije“, rekao je Mujezinović

„Sportsko sajamska ustanova „Pendik“ ima iskustva kada su ovakve stvari u pitanju, s obzirom da smo organizovali brojne sajmove, konvencije i mnoge sporske manifestacije. Mislim da je ovo jedna odlična ideja koja će omogućiti našim privrednicima da vide svoj interes, a kada je dvorana „Pendik“ u pitanju zaposleni će se potruditi da sve prođe u najboljem mogućem redu“, rekao je direktor Sportsko sajamske ustanove „Pendik“ Enes Pljakić.

Svi zainteresovani koji žele da zakupe štand na prvom novogodišnjem vašaru kao i da saznaju detaljne informacije mogu se javiti u Sportsko sajamskoj ustanovi „Pendik“.

Exit mobile version