Novopazarac Edin Ujkanović drugi u dve trke na Avali

Automobilista 020 rejsinga iz Novog Pazara Edin Ujkanović bio je drugi u dve trke Klase 11 na Nagradi Beograda za Brdski šampionat Srbije na Avali.

Ujkanović je vozio Opel korsu, a bolji od njega tokom oba dana takmičenja bio je jedino pobednik Momir Subotić iz čačanskog Herca za volanom Pežoa 206.

Dva treća mesta na Avali zauzeo je član Vojinović rejsing tima iz Beograda Milan Kostadinović, koji je vozio Zastavu 1.000.

“Raduje što sam najbolje lično vreme na ovoj stazi poboljšao za oko osam sekundi. To se desilo na treningu, a trke sam vozio za nijansu lošije jer samo želeo još da pomerim lične granice”, rekao je Ujkanović.

On je dodao da je klupski kolega iz 020 rejsinga Azaudin Murselović zbog kvara na automobilu tokom treninga odustao od nastupa u Klasi šest.

Trkama na Avali završen je ovogodišnji Brdski šampionat Srbije, a Ujkanoviću je u Klasi 11 pripalo drugo mesto u ukupnom poretku.

Šampionsku titulu odbranio je Subotić, dok je kao trećeplasirani završio Kostadinović.

“Brdo je završeno, ali je velika verovatnoća da ću sredinom meseca voziti i kružnu trku na Beranovcu kod Kraljeva”, najavio je Ujkanović.

M. Minić

POVEZANE VIJESTI
- Advertisment -

POPULARNO