Novopazarac Kadir Pepić novo pojačanje NK Zvijezde Gradačac

NK Zvijezda Gradačac s ponosom predstavila najnovijeg popunjenja u svojim redovima, mladog fudbalskog talenta Kadira Pepića. Rođen 2005. godine, Pepić je brzo privukao pažnju mnogih superligaških klubova iz Srbije tokom nedavnog prelaznog roka, ali se odlučio za bosanskohercegovačkog premijerligaša, NK Zvijezdu Gradačac.

Razlozi za ovakav izbor su odlični uslovi koje nudi klub, ali i agencija koja zastupa Pepića. Mladi fudbaler je prve korake u svetu fudbala napravio u školama fudbala u Novom Pazaru, a kasnije je usavršio kadetsku karijeru u beogradskom Brodarcu. Pepić je sa samo 17 godina debitovao u tadašnjoj superligi za novosadski Proleter, ostvarivši impresivan nastup u šest prvenstvenih utakmica.

Nastavljajući fudbalski razvoj, Pepić je juniorski staž proveo u Srpskoj ligi u Tutinu, gde je postao prepoznatljivo ime i privukao pažnju nekoliko klubova. Ponosan na svoj put, Pepić je izrazio zahvalnost na podršci, posebno ističući ulogu prof. dr. Adema Preljevića u sazrevanju u juniorskom fudbalu.

„Želeo bih da se zahvalim na podršci mom timu ljudi koji me prate, a pre svega prof. dr Ademu Preljeviću, koji je tokom mog završnog sazrevanja u juniorskom fudbalu mnogo uticao na moj napredak i transfer koji sam ostvario u ovom prvoligašu uz njegovu podršku, kao i agencije za koju sam potpisao“, rekao je Kadir Pepić.

Ovu senzacionalnu vest objavila je i NK Zvijezda Gradačac na svojoj zvaničnoj fejsbuk stranici.

indeksonline.rs

POVEZANE VIJESTI
- Advertisment -

POPULARNO