Novopazarac o gostovanju Muamera Zukorlića i Šešelja na televiziji Happy !

Gostovanje Muamera Zukorlića i Vojislava Šešelja na televiziji Happy je mnoge novopazarce i sandžaklije šokiralo i dodatno razočaralo. Način ponašanja Muamera kao bivšeg vjerskog lidera Sandžaka, gdje se služi retorikom laži, manipulacije i pominje nekave izvore DB-a je samo dodatno otkrilo pravu ličnost bivšeg muftije. Jedan od razočaranih sugrađana je opisao kako se osjecao nekona odgledane emisije. Analizirao je prijašnje okolnosti i ponašanja koja su karakterisala Muamera, pa usporedbu napravio sa noćašnjim gostovanjem, i kompletnu sintezu ličnosti kako sada on vidi bivšeg muftiju:

” Na DB televiziji “happy” govore, DB službenik Marić, DB službenik Šeselj i Muamr Zukorlić, DB tema, DB priča, DB izmisljotine, DB namjere…Da li je Zukorlic DB lik, procenite sami, samo zanam Tito je imao u svojim rukama sve vreske zajednice, a posle su te zajednice podeljene po republickim DB sluzbama, i da ni jedna verska organizacija nije bila svoja, i u svakoj verskoj zajednici instalirani su DB poglavari!

Povraća mi se od sveg sto sam cuo u ovih 40 minuta, povraća mi se od namere…
Glupi političar Zukorlić poziva u pomoc drugare iz službe i koristi sva sredstva službe, a to su podvale, ne bi li popravio rejting koji je defintivno ovom DB emisijom izgubio!
Većeg blata Pazaru , uopste Sandžaku, niko nije bacio do Zukorlića večeras. Pa i u milosevićevo vreme su službe pazile sta će reći u odnosu na Zukorlića večeras…
E sad, mene nije interesovala lokalna politika, moje interesovanje je bilo bazirano na drzavnu politiku, pa se tu nalazila i politika sa mojih terena, i nisam bio ni za Sulja ni za Rasima, al od večeras znam protiv koga jesam, a taj protiv koga sam, em je lažov, a versku titulu nosi, em je najbahatiji ruralac kog sam ikad video, em prevarant na kubni, em sve loše sto mi na pamet moze pasti, a da nista ne uveličam…
Ovakvu prodaju pred ovakvim niskim likovima ni od jednog Sandžaklije nisam očekivao…
Gledam i ne mogu da verujem, ne mogu da verujem da je bahati toliko glup, da je toliko politički glup da je mislio da ce ovom nasteljenom emisijom da dobije na rejtingu?
Razumeo sam da drugi misle drugacije, sta vise, jedan od najtolerantnijih sam prema suprotnom politickom misljenju, ali vise nisam za one koji ga ičim podržavaju. Tačka!”

POVEZANE VIJESTI
- Advertisment -

POPULARNO