Naslovna Sport Novopazarski zimski turistički ski bus – treća sezona

Novopazarski zimski turistički ski bus – treća sezona

novopazarski-zimski-turisticki-ski-bus-–-treca-sezona

Novopazarski zimski turistički ski bus startuje 3. februara, najavili su danas organizatori iz gradske Turističke organizacije i Sportskog saveza.

“Kada je nešto dobro i funkcioniše, onda to ne treba menjati. Ovo je treći put organizujemo Novopazarski zimski turistički ski bus za školarce, siguran sam uspešno. Nismo krenuli ranije zbog nedostatka snega. Za našu decu obezbeđeni su besplatno skijanje, oprema, ski pasovi i prevoz. Očekujemo dobar odziv i lepo vreme”, rekao je direktor Turističke organizacije Novi Pazar Dejan Belojica.

Prvi skijaški izlet u okviru predstojeće akcije zakazan je za petak, a okupljanje na Autobuskoj stanici Novi Pazar predviđeno je od 07.30.

“Apsolutno sve je besplatno. Ciljna grupa su osnovci, njih ukupno 50, odnosno po 25 iz po dve škole tokom svakog boravka na planini. Decu će pratiti profesori fizičkog vaspitanja i licencirani instruktori. Startujemo u petak, a posle toga na Kopaonik ćemo putovati svakog četvrtka, kao i ranijih godina“, naveo je generalni sekretar Sportskog saveza Novi Pazar Nermin Zećirović.

On je dodao da su besplatna skijaška oprema i licencirani ski instruktori obezbeđeni u saradnji sa Ski klubom Kopaonik iz Raške.

Grad Novi Pazar pokrovitelj je trećeg po redu Novopazarskog zimskog turističkog ski busa, koji bi trebalo da traje do sredine marta.

M. Minić

The post Novopazarski zimski turistički ski bus – treća sezona appeared first on Radio Televizija Novi Pazar.

Exit mobile version