Novosadski odbor Zajedno: Zukorlić nam ukrao slogan za svoju listu, ne zna da smisli svoj

“Promena je pobeda” je slogan s kojim je Zajedno za Novi Sad još 9. novembra predstavio svoj program, ali je ovaj slogan ukrao Usame Zukorlić, navode u ovom odboru.

Zajedno upozorava da je prvi predstavio, u okviru kampanje za buduće novosadske izbore, slogan “Promena je pobeda” i svoje ideje za Novi Sad, ali je tokom novembra predsednik Stranke prave i pomirenja Usame Zukorlić ovaj slogan stavio uz svoju listu za republičke izbore.

“Promena je pobeda osmislili smo brižljivo i sa fokusom na rešavanje problema grada Novog Sada, radom stručnih i moralnih ljudi koji žele da jedan kvalitetan program za Novi Sad konačno vidi svetlo dana. Promena je pobeda je naš program za naredne novosadske izbore, kao i za sve naredne godine u kojim ćemo ga obogaćivati i usavršavati, i predstavlja intelektualnu svojinu Zajedno! za Novi Sad”, navode u odboru ove stranke.

Dodaju da su primetili ovu okolnost kad se slogan pojavio ne samo na republičkoj, već i na listi za beogradske izbore.

“Ovih dana svi smo bili svedoci da se predaju fantomski potpisi za liste, ali evo sada imamo i politički presedan, a to je otvorena besramna krađa naziva lokalnog programa. Kakvu tačno promenu gospodin Zukorlić najavljuje, kada su porodično u simbiozi sa naprednjačkim vlastima preko decenije, više je nego jasno. To što gospodin ne ume sam sebi da smisli slogan, nego isti krade, pokazuje kako će i stranku da vodi, a još više kakvoj pobedi stremi, sa koliko energije i koliko odličnih ideja”, navode u Zajedno.

Podsećaju da su četiri ključna stuba politike koju vode uz slogan “Promena je pobeda”: grad biciklista, besplatnog i brzog prevoza, grad zelenila i zdravog života, grad jakih mesnih zajednica i odgovorne vlasti i grad po meri radnika i čoveka.

POVEZANE VIJESTI
- Advertisment -

POPULARNO