Numanović podneo ostavku

Košarkaški klub Novi Pazar ostao je bez predsednika jer je dosadašnji Suad Numanović podneo ostavku. U saopštenju za javnost Numanović je naveo da zbog “privatnog biznisa ne može potpuno da se posveti klubu”

U ostavci stoji sledeće:

“Poštovani, ovom prilikom želim da vas obavestim da sam podneo ostavku na mesto predsednika Okk Novi Pazar. Obzirom da zbog privatnog biznisa ne mogu da se posvetim 100 posto klubu odlučio sam da je najbolje da svoje mesto ustupim nekom ko će to moći. Hteo bih da se zahvalim gradonačelniku Nihatu Biševcu bez čije nesebično pomoći teško da bi smo napravili ogroman korak ka opstanku kluba. Za period kojim sam upravljao Okk Novi Pazar imao sam takođe veliku pomoć od svojih prijatelja koji su u teškom trenutku prepoznali i pomogli klub ne malim finansijskim sredstvima. Na kraju uz njihovu pomoć uspeli smo da sačuvamo klub u prvoligaškoj konkurenciji što je bio i prioritet od samog dolaska” – stoji između ostalig u saopštenju.

Numanović se zahvalio i treneru Ivici Vukotiću sa kojim je, kako navodi, od prvog dana imao odličnu saradnju i zajedničkim snagama su ostavili klub tamo gde pripada u KLS Ligi.

” I u narednom periodu ću pomagati klubu kad god budem u mogućnosti” -zaključio je u svojoj ostavci Suad Numanović.

The post Numanović podneo ostavku appeared first on Radio Televizija Novi Pazar.

The post Numanović podneo ostavku appeared first on Radio Televizija Novi Pazar.

POVEZANE VIJESTI
- Advertisment -

POPULARNO