Obnova Ulice Generala Živkovića u Novom Pazaru: Uspešna investicija u gradsku infrastrukturu

Novi Pazar – Gradonačelnik Nihat Biševac i koordinator za infrastrukturne radove Nihad Hasanović zajedno s meštanima Ulice Generala Živkovića, donose izvanredne vesti – rekonstrukcija ove važne gradske arterije ulazi u završnu fazu, te se očekuje da će biti potpuno završena do kraja ovog meseca. Ovaj projekat, vredan 78 miliona dinara, predstavlja ključnu tačku u ulaganju u infrastrukturu grada.

Radovi na rekonstrukciji Ulice Generala Živkovića započeli su prošle godine, postavljajući temelje za poboljšanje života i povećanje bezbednosti svih stanovnika ovog dela grada. Prva faza rekonstrukcije je već završena s uspehom, a druga faza se bliži svom kraju. Meštani su s nestrpljenjem iščekivali završetak ovih radova, a gradski zvaničnici su obećali da će rokovi biti ispoštovani.

Ovaj ambiciozan projekat finansiran je kombinacijom sredstava od strane Ministarstva privrede i Grada Novog Pazara, ističući važnost zajedničkog ulaganja u infrastrukturne projekte. Ukupni trošak rekonstrukcije iznosi 78 miliona dinara, što će se isplatiti kroz poboljšanu povezanost grada, smanjenje saobraćajnih gužvi i povećanu bezbednost na putevima.

Očekuje se da će nova Ulica Generala Živkovića doneti brojne prednosti građanima i privredi. Povećanje vrednosti nekretnina, olakšan pristup trgovinama i kompanijama, i opšte unapređenje gradske infrastrukture su samo neki od pozitivnih efekata ove obnove.

indeksonline.rs

POVEZANE VIJESTI
- Advertisment -

POPULARNO