Obustava saobraćaja na putu Novi Pazar – Ribariće

Zbog radova na rekonstrukciji i sanaciji državnog puta Beograd – Kraljevo – Državna granica sa Crnom Gorom, na deonici od Novog Pazara prema Ribariću, u ponedeljak, 16. oktobra 2023. godine, biće obustavljen saobraćaj u trajanju od četiri sata.

Obustava će važiti u intervalima od 8 do 10 i 30 časova i od 12 do 14 i 30 časova, saopštilo je preduzeće Novi Pazar – put, koje izvodi radove.
Tokom obustave, učesnici u saobraćaju su dužni poštovati postavljenu saobraćajnu signalizaciju, instrukcije saobraćajne policije i odgovornog izvođača radova.

Preduzeće Novi Pazar – put se zahvaljuje svim učesnicima u saobraćaju na razumevanju i strpljenju i moli ih da poštuju propise i ograničenja brzine radi bezbednosti svih.

Radovi na državnom putu Beograd – Kraljevo – Državna granica sa Crnom Gorom su deo projekta modernizacije i poboljšanja infrastrukture u Srbiji, koji finansira Evropska unija. Cilj projekta je da se poboljša povezanost i mobilnost građana i privrede u regionu. Radovi se izvode pod nadzorom Ministarstva građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture Republike Srbije.

indeksonline.rs/E.Ć.

POVEZANE VIJESTI
- Advertisment -

POPULARNO