Naslovna Sandžak Novi Pazar Održan 13. tradicionalni turnir u tavli

Održan 13. tradicionalni turnir u tavli

_DSC0031

Danas je u hotelu Atlas, u Novom Pazaru održan 13. turnir u tavli. U pitanju je tradicionalni turnir koji se održava jednom godišnje, a igrači iz našeg kluba redovno učestvuju na turnirima u regionu! Za ovogodišnji turnir vladalo je veliko interesovanje, što pokazuje preko 50 prijavljenih učesnika iz ex-Yu republika. Učećce su uzeli, pored domaćina iz Novog Pazara, klubovi iz Sarajeva, Mostara, Fojnice, Brčkog, Donjeg Vakufa, Dubrovnika, Travnika i mnogi drugi.

Organizator turnira je tavlaški klub “Dedo” iz Novog Pazara, a generalni pokrovitelj turnira je Grad Novi Pazar. U ime Grada Novog Pazara, turnir je otvorio i poželeo dobrodošlicu gostima, član gradskog veća Munir Poturak. Učesnici su bili više nego zadovoljni organizacijom i izrazili su želju da se turnir proširi na što više zemalja u regionu.

Prvo mesto osvojio je Redžo Mahmutović iz Novog Pazara, drugo mesto pripalo je Smajić Neziru iz Donjeg Vakufa, a treće mesto zauzeo je Damir Batlak iz Mostara. Druženje se nastavlja noćas u hotelu Atlas, gde će biti dodeljene diplome i pehari najuspešnijim takmičarima.

Exit mobile version