Naslovna Sandžak Novi Pazar Održano treće zasedanje Skupštine Novog Pazara u ovoj godini

Održano treće zasedanje Skupštine Novog Pazara u ovoj godini

skupstina_25.03.2013

 

Planovi i programi rada javnih preduzeća i ustanova grada Novog Pazara našli su se pred odborničkom većinom na trećoj sednici Skupštine Novog Pazara, održanoj 25.03.2013. godine. Sem toga, Skupština je usvojila niz predloga o razrešenju kao i predloga o imenovanju članova upravnih i nadzornih odbora u preduzećima i ustanovama.

Glasovima odboničke veićne usvojena je ostavka dosadašnjeg vd direktora Sportskog centra, Hamda Ukića a tu funkciju će obavljati Mujo Šaćirović, dipl.ekonomista iz Novog Pazara. prema rečima predsednika odboničke grupe“Za evropski Novi Pazar“, Muamera Bačevca, reč je po prvom koraku primene strategije osmišljene sa ciljem da grad reši probleme nagomilane u Sportskom centru , čitavu deceniju unazad“.

Na sednici Skupštine grada Novog Pazara raspravljalo se o ukupno šezdeset tri tačke dnevnog reda, među kojima su Odluka o izmeni i dopuni odluke o osnivanju javne ustanove „Sportsko – sajamska ustanova Pendik“, i Odluka o izmeni i dopuni odluke o osnivanju javne ustanove „Kancelarija za mlade“.

Exit mobile version