Off-road u Pazaru za 250 učesnika

Adel Nožić pobednik je takmičenja u Klasi hard u okviru šestog međunarodnog off-road relija u Novom Pazaru, koji je okupio oko 250 učesnika iz pet država.

Posle dva dana nadmetanja na dve lokacije, Nožić je u najtežoj klasi slavio ispred Nikole Jevremovića i trećeplasiranog Adisa Durevića.

Nenad Ćirić dominirao je u Klasi soft 1, gde su drugo i treće mesto zauzeli Aleksandar Đuričić i Edin Kolašinac, dok je vozač sa pseudonimom Ram-Ram bio bez premca u Klasi soft 2, u kojoj su Nevzat Memić i Amko Avdić završili kao drugi i treći.

Aleksandar Perkins dominirao je u Klasi turist, a sledili su ga Miša Đuričić i Marko Marković na trećoj poziciji, dok je u Klasi kvad trijumfovao Aleksandar Andrić, kojeg su, tim redosledom, najbolje pratili Miloš Aleksić i Bahtijar Crnišanin.

Klasa Bagi pripala je Dejanu Mirosavljeviću.

Sarajevo of-roud klub proglašen je za najbrojniji kolektiv na off-road reliju u Novom Pazaru, memorijalnom takmičenju u čast nedavno stratalog dugogodišnjeg člana pazarskog kluba Izeta Bronje.

Grad Novi Pazar bio je pokrovitelj dvodnevne manifestacije, koju je organizovao Off-road klub Novi Pazar, u saradnji sa gradskom Ustanovom za sport, Sportskim savezom i Turističkom organizacijom Novi Pazar.

M. Minić

The post Off-road u Pazaru za 250 učesnika appeared first on Radio Televizija Novi Pazar.

POVEZANE VIJESTI
- Advertisment -

POPULARNO