OPASNO NASILJE U NOVOM PAZARU! TikToker žrtva napada zbog kontroverznog videa (VIDEO)

U Novom Pazaru je zabeležen uznemirujući incident kada je grupa muškaraca napala poznatog lokalnog korisnika TikToka. Incident, koji se dogodio u kafiću u ulici Relje Krilatice, brzo je privukao pažnju javnosti nakon što se snimak napada počeo širiti gradom.

https://indeksonline.rs/wp-content/uploads/2023/11/3a8f93c2-3afe-4977-8c62-efa20a2e698b.mp4 Prema dostupnim informacijama, mladić je postao meta napada nakon objavljivanja videa na TikToku u kojem je izneo uvrede na račun četnika, uz prikazivanje albanskog orla. Taj čin je kod nekih građana izazvao oštre reakcije, što je kulminiralo fizičkim nasrtajem na njega u javnom prostoru.

Zabrinutost raste zbog činjenice da se nasilje nad mladićem u nekim krugovima počelo doživljavati kao čin herojstva, što implicira ozbiljan problem tolerancije prema nasilju i ekstremizmu. Očekuju se konkretne akcije od nadležnih organa, uključujući policiju i pravosudne institucije, kako bi se incident istražio, počinioci privedeni pravdi, a dalje širenje mržnje i nemira spriječilo.

Pozivaju se građani da ostaju mirni i da pravdu prepuste institucijama sistema, te da se distanciraju od nasilja kao sredstva rešavanja konflikata. Očekuje se da će nadležni brzo reagovati kako bi se očuvala sigurnost i javni red u zajednici te promovisala kultura dijaloga i razumevanja.

POVEZANE VIJESTI
- Advertisment -

POPULARNO