Optužen da je 80 puta ubo muškarca zbog novca

SMEDEREVO – Više javno tužilaštvo u Smederevu je podiglo optužnicu protiv N.K. (45) iz tog grada zbog sumnje da je na svirep i podmukao način, a iz koristoljublja, na smrt sa oko 80 uboda nožem ubio Ž.I..

Pored N.K. optužnicom su obuhvaćeni i njegov otac i brat Đ.A. (77) i D.A. (44) zbog sumnje da su mu pomogli u izvršenju ubistva, objavljeno je na sajtu tog tužlaštva.

Optužnicom koja je predata sudu na potvrđivanje N.K. je na teret stavljeno krivično delo teško ubistvo, dok je njegovom ocu i bratu Đ.A. i D.A. na teret stavljeno krivično delo teško ubistvo u pomaganju.

Sumnja se da je N.K. 21. septembra prošle godine u lokalu u Smederevu na svirep i podmukao način i iz koristoljublja, sa oko 80 uboda oštrim predmetom, lišio života Ž.I. iz Smedereva.
Nakon toga je, kako se sumnja, od njega oduzeo torbicu u kojoj se nalazilo najmanje
9.100 evra, nakon čega je iste noći napustio zemlju, te je lišen slobode u Nemačkoj, iz koje je izručen dana 13. januara ove godine.
Na predlog tužilaštva, N.K. je produžen pritvor zbog opasnosti od bekstva, da ne bi
ponovio krivično u kratkom vremenskom periodu i zbog uznemirenja javnosti, dok je njegovom ocu i bratu pritvor produžen zbog uznemirenja javnosti.

indeksonline.rs/Tanjug

POVEZANE VIJESTI
- Advertisment -

POPULARNO