Naslovna Featured Istaknuto VIDEO // OVAJ ČOVEK JE PRETUČEN U NOVOM PAZARU! Tukli ga šestorica,...

VIDEO // OVAJ ČOVEK JE PRETUČEN U NOVOM PAZARU! Tukli ga šestorica, evo ko i zašto!

Novi Pazar – Novopazarac Taib Biševac pretučen je danas oko podneva na gradskom Trgu. Njega su, kako kaže napala šestorica muškaraca koji su ga, najpre verbalno, a onda i fizički napali, nakon što je udelio prilog devojčici romske nacionalnosti koja je prosila. Biševac je pokušao da prijavi napadače ali prema njegovim rečima, u policijskoj upravi Novi Pazar nisu hteli, uz prvi mah, da mu uzmu izjavu.

“Čekajući suprugu kog hotela Vrbak, udelio sam prilog prosjakinji Romkinji što činim svakodnevno. To je naišlo na osudu muškaraca koji su sedeli u restoranu Gazija. Počeli su da psuju devojčicu, a onda je jedan i udario. Obratio sam im se rečima da to ne treba da rade, već da je nahrane. A onda su ti ljudi, Zukorlićevi telohranitelji, krenuli da psuju i da me udaraju. Onog jednog baš dobro znam ko je, iz Brodareva, Zukorlićev telehranitelj.

Razvalili su me, nijedan od njih nema manje od 120kg. Niko nije prišao da mi pomogne, ne sme niko. Ni policija ne sme njegovim (Zukorlićevim) ljudima ništa” – kaže Biševac.

On dodaje i da ga svi u gradu znaju kao nekog ko je miran i ko poštuje svakoga i da mu nije jasno kako su, njih šestoroca mogli da nasrnu na bolesnog čoveka.

Biševac je u toku dana posetio i lekara kako bi dobio zvaničan izveštaj o povredama, a takođe je uspeo i da da izjavu u Policijskoj upravi.

izvor.rtvnp. rs

Exit mobile version