Pazarci spremni za KLS

Novi trener košarkaša Novog Pazara Zoran Todorović rekao je danas da veruje da taj klub u predstojećoj sezoni može da se pomeri prema sredini tabele Košarkaške lige Srbije (KLS).

“Svako od nas očekuje i više. Nadam se da ćemo da izbegnemo začelje i prošlosezonsku borbu za opstanak do samog kraja. Novi smo kao ekipa, pa ne mogu ništa da garantujem”, rekao je Todorović.

On je na klupi nasledio Ivicu Vukotića, a od iskusnijih igrača ostali su samo Altin Islamović i Marko Gutalj.

U ekipi su mladi košarkaši Sultan Numanović, Ahmed Jerebičanin, Muhamed Salihović, Jasin Pilica i povratnik Željko Milić.

Nemanja Nikolić vratio se među Pazarce, koje su pojačali još Dedrik Bojd, Lazar Stanković, Stefan Andrejević, Luka Vasić, Ognjen Miculović i Elvis Harvi.

“Krenuli smo sredinom avgusta. Brzo smo sklopili roster, a možda smo negde i pogrešili. Odigrali smo šest utakmica i ostvarili isto toliko pobeda, što je posebno bitno za samopouzdanje. Nadam se da ćemo preneti dobre rezultate i u KLS. Naravno, to može da bude i mač sa dve oštrice”, naveo je Todorović.

“Zadovoljan sam ovom grupom igrača i urađenim poslom u prethodnom periodu. Liga će biti izjednačenija nego ranijih godina. Neki favoriti su se izdvojili i pre početka, ali su ostali tu negde”, dodao je on.

Novi kapiten Novopazaraca je Altin Islamović.

“Mislim da možemo da budemo prijatno iznenađenje u KLS. Svi nas vide u donjem delu tabele, što nam i odgovara. Nećemo imati pritisak. Naravno, daleko smo od najbolje forme, ali iz utakmice u utakmicu trebalo bi da budemo bolji”, ocenio je Islamović.

Pazarci su letos promenili rukovodstvo, a doskorašnji predsednik Suad Numanović ostao je u klubu kao generalni sponzor.

KLS počinje sledećeg vikenda, a Novi Pazar u prvom kolu gostuje užičkoj Slobodi.

M. Minić

Foto: OKK Novi Pazar

The post Pazarci spremni za KLS appeared first on Radio Televizija Novi Pazar.

The post Pazarci spremni za KLS appeared first on Radio Televizija Novi Pazar.

POVEZANE VIJESTI
- Advertisment -

POPULARNO