Pegasus Airlines novi sponzor “PLAVIH” !

62

Pred sami start nove sezone u JSL svi smo skoro pa digli ruke od našeg fudbalskog kluba. Medjutim, sreća nas je pogledala, pa smo sa možda do sad najjačim fudbalskim kadrom ušli u sezonu, dobili 4 ozbiljna predsednika kluba, a sad još i sponzora na kome će nam pozavideti i Partizan i Zvezda! 

Novi sponzor FK Novi Pazar je Turska avio kompanija PEGASUS AIRLINES !

Aviokompanija Pegasus Airlines je turska lowcost aviokompanija koja je počela da radi 1990. godine kao čarter avioprevoznik u partnerstvu sa irskim Aer Lingus-om. Kasnije kompaniju preuzima Esas Holding, koji je i jedan od vlasnika Air Berlina. Pegasus Airlines je danas druga po veličini turska aviokompanija koja obavlja intenzivan domaći saobraćaj po lowcost konceptu. Pegasus Airlines leti do brojnih evropskih destinacija prvenstveno na Balkanu i u Nemačkoj. U našem regionu Pegasus obavlja redovan saobraćaj do Skoplja, Sofije i Prištine dok prema Beogradu obavlja čerter saobraćaj.

Da li će naši miljenici zaista poneti epitet iznenadjenja prvenstva videćemo. Priliku za to već imamo u subotu kad nam na megdan dolazi ekipa OFK Beograda.

SREĆNO PLAVI !!!

 

POVEZANE VIJESTI
- Advertisment -

POPULARNO