Petnjica – Rastoder: SDP jedina ide uzlaznom linijom

Socijaldemokratska partija jedina politička partija u Crnoj Gori koja ide uzlaznom putanjom, saopšteno je danas na prvoj Konvenciji Foruma mladih u Petnjici, kojom je SDP počela kampanju za izbore u novovosnovanoj opštini.

petnjica
petnjica

Kako su saopštili iz SDP-a, konvenciji su prisustvovala 92 delegata, a izabran je opštinski odbor od 50 članova. Za predsjednika foruma mladih SDP-a Petnjice izabran je Aldin Korać, potpredsjednici su Haris Ćeman, Anes Ličina, Saudin Račić i Adela Adrović. Za sekretara izabran je Sadat Muratović.

Konvenciji su prisustvovali predsjednik stranke Ranko Krivokapić, potpredsjednik Rifat Rastoder, predsjednik Foruma mladih SDP-a Crne Gore Danilo Orlandić, kao i poslanici Damir Šehović i Izet Bralić.

Rastoder je, kako je navedeno u saopštenju, podsjetio na niz aktivnosti koje treba sprovesti u opštini Petnjica, naročito se osvrnuvši na realizaciju niza projekata kojima će obezbijediti bolji život svim građanima ove opštine.

„Ujedno je i naglasio da je SDP jedina politička partija u Crnoj Gori koja ide uzlaznom putanjom“.

Kako se navodi u saopštenju, predsjednik SDP-a Ranko Krivokapić je rekao da je dosanjao san da se mladi vraćaju i ostaju u Crnoj Gori i da će Petnjica dočekati dan kada će upravo ti mladi ljudi voditi ovu opštinu.

“Činjeli smo dobro i dobili smo dobro, zato smo dobili vas, najbolju omladinu”, rekao je Krivokapić.

Orlandić je istakao da je pred građanima Petnjice i pred svima u Crnoj Gori, a posebno mladim socijaldemokratima, nova obaveza – potvrditi da je Petnjica ne samo održiva, već da ima istinsku šansu za prosperitet i dinamičan razvoj koji građani ovog podneblja zaslužuju.

POVEZANE VIJESTI
- Advertisment -

POPULARNO