Plavi spremni za prolećnu premijeru

fk novi pazar stadion

Fudbaleri Novog Pazara sa dozomo optimizma iščekuju nastavak prvenstva u Super ligi. Plavi će se na startu sastati u Nišu, sa ekipom Radničkog, koja se takođe bori za opstanak.

 Trener Pazaraca, Slavenko Kuzeljević, očekuje neizvestan duel, pšto je po njegovim rečima, tipično za početak prvenstva.

„Idemo u goste ekipi, koja je poput nas imala dosta problema, samo druge vrste.Promenili su dosta igrača, stigao je novi trener, pa će sasvim sigurno biti silno motivisani.Međutim, i mi ćemo pokušati da na Čairu pružimo maksimum. Ako svi budemo na visini zadatka,uz malo sreće i bolje koncentracije, ja se nadam dobrim vestima iz Niša. Mislim da je naša prednost što nemamo imperativ, ukoliko,ponavljam pružimo maksimum, a pokazali smo u nekim utakmicama tokom priprema da ovaj tim zna da igra. Verujem da ćemo kako vreme bude odmicalo biti sve bolji i da će ova ekipa biti  „tvrd orah“ za sve“, zaključio je strateg Novog Pazara.

Inače, u konkurenciji za startnu postavu neće biti povređenih: Topića, Zorana Vujovića i Nenadića, koji je na pregledima u Beogradu.

Utakmica: Radnički – Novi Pazar počinje u sredu od 14 časova.

I ZVANIČNO „ZELENO SVETLO“ ZA LICENCIRANJE

Fudbalski klub Novi Pazar će moći da licencira sve igrače, što znači da će nesmetano moći i da se takmiči u nastavku šampionata. Zvanična potvrda i „zeleno svetlo“ stigli su iz Disciplinske komisije Fudbalskog saveza, obzirom da su izmirena sporna dugovanja prema bivšim članovima: Babiću, Đalcu i Ademoviću, referisao je portparol kluba, Redžep Korać.

E.N.

POVEZANE VIJESTI
- Advertisment -

POPULARNO