Pod pritiskom javnosti! Zukorlić primoran da pravi učionice za studente – video

Posle pisanja javnosti i pisanja sandžakhabera te brojnih džematlija koji su odlazili u islamsku zajednicu i kod svojih imama pitali za šta su dali novac, rukovodstvo odlučilo da umesto restorana  koji je trebao da bude na krovu Fakulteta za islamske studije izgradi učionice.

restoran na krovu
Naime prvoplanirani projekat “velelepnog restorana” verovatno će biti odložen do daljnjeg a na mestu proširenja koje se radi bez ikakve prethodno dobijene dozvole čime se urušava izgled ove zgrade koji je već narušen izgradnjom i proširenjem restorana i drugih objekata koje koriste ljudi bliski Zukorliću.
U pazarskoj čaršiji kruže razne priče pa se od prema jednima podiže sala za press konferencije, prema drugima restoran, prema trećima učionice.
Naš sagovornik kaže da je raspolagao stopostotnim informacijama i da su tu doista trebali da se grade restorani međutim zbog velikog interesovanja džamatlija i imama odlučeno je da se na ovom mestu izgrade učionice za studentice i studente.
Valja napomenuti da je proširenjem restorana od gradskog trga do sada oduzeto četiri ipo ara i to sve od građana Novog Pazara. A uporedo sa otkrivanjem krova proširuje i restoran Gazija i tako ponovo uzurpira javna površina.

a šta je zukolić obećavao da će biti u ovoj zgradi

POVEZANE VIJESTI
- Advertisment -

POPULARNO