PODELA BODOVA NA OBALI SAVE! FK Mačva Šabac – FK Novi Pazar 2:2

ŠABAC – U uzbudljivom okršaju na obalama Save, kadeti FK Mačva Šabac i FK Novi Pazar podelili su bodove u derbiju kadetske lige Zapadne Srbije, završivši susret nerešenim rezultatom 2:2.

Veliki FK Novi Pazar pokazao je svoju snagu i karakter u ovom derbiju, igrajući s velikim žarom i pokazujući šampionski duh. Uprkos početnim poteškoćama, igrači poput Ersana Mavrića i Harisa Džemića uspeli su da se izdignu iznad izazova, demonstrirajući svoju izuzetnost na terenu.

Utakmica je postala još dramatičnija u 50. minuti kada je Dinu Jukoviću, igraču Novog Pazara, pokazan crveni karton. Međutim, uprkos igranju s igračem manje, ‘Plavi’ su nastavili neumoljivu borbu za sva tri boda, pokazujući nepokolebljivu odlučnost i pravi duh borbe.

Njihov neukrotivi ratoborni sandžakčki karakter došao je do izražaja, hrabro se suprotstavljajući izazovima i zaslužujući divljenje navijača i ljubitelja fudbala. Iako im sreća nije bila naklonjena, osvojeni bod je simbol njihove neobuzdane volje i težnje za plasmanom u elitnu ligu.

FK Novi Pazar se u ovom susretu pokazao kao simbol neugasivog entuzijazma, hrabrosti i strasti prema fudbalu. Njihova izuzetna igra na terenu ne samo da inspiriše, već osvaja srca ljubitelja ovog sporta širom Srbije.

Sledeća bitka čeka ih u Šutenovcu, a ‘Plavi’ su spremni i odlučni da nastave svoj pohod ka vrhu lige.

indeksonline.rs

POVEZANE VIJESTI
- Advertisment -

POPULARNO