Porodica Hajdarović traži kaznu za napadače

Novi Pazar – Porodica Seada Hajadrovića ne odustaje od zahteva nadležnim organima da se napadači na njihovog člana porodice adekvatno kazne. Supruga i maloletna čerka Hajdarovića su još uvek pod stresom.

U tuči koja se desila u nedelju Sead Hajdarović zadobio je teške telesne povrede. On se tada javio Regionalnoj televiziji da bi upoznao javnost sa nemilim događajem i da na taj način od nadležnih traži adekvatnu kaznu za one koji su ga napali. Hajdaroviću je polomljena nosna kost, te je bilo neophodno da se izvrši i operacija. Njegova supruga Fahreta Hajdarović nam je opsiala ceo događaj I rekla da će napad koji se desio naočigled cele porodice ostaviti trajne posledice, naročito na maloletnu decu.

Otac Šućo Hajdarović je danonoćno uz svog sina i prati njegov oporavak.

Načelnik odeljenja otorinolaringologije u Opštoj bolnici  dr Sead Ljajić je u pisanoj izjavi za Regionalnu televiziju rekao:

“Dana 8.2.2015.godine sam oko 19h sam pregledao pacijenta Seada Hajdarovića, a potom i primio na Odeljenje ORL I MFH zbog povreda zadobijenih u tuči. Odmah po prijemu sproveo sam protokolom pšredviđene procedure. Posle kliničkog pregleda urađeni su odgovarajući RTG snimci, konsultovan neurolog I maksilofacijalni hirurug, urađene standardne laboratorijske analize. Sprovedene dijagnostičke procedure pokazale su da pacijent ima prelom kostiju nosa sa dislokacijom. Dana 10.2.2015.godine na sastanku kolegijuma je doneta odluka da je neophodno operativno lečenje. Istog dana urađena je operacija  repozicije polomljenih fragmenata kostiju nosa sa splin imobilizacijom I tamponadom nosnih hodnika. Operacija je učinjena u opštoj endotrahealnoj anesteziji. Pacijent dobro podneo  operaciju I opštu anesteziju. Postoperativni tok protiče uredno uz tretiranje infuzionim rastvorima antibiotika I analgetika”, kaže se u izjavi, koju je potpisao dr Sead Ljajić.

Podsećamo, nakon saslušanja u policijskoj upravi podnete su krivične prijave protiv A.Š. za nanošenje teških telesnih povreda, dok je protiv F. Š. i S. H. Krivična prijava podneta za nasilničko ponašanje.

POVEZANE VIJESTI
- Advertisment -

POPULARNO