Posao iz snova – šest meseci putovanja po svetu

svet

My Destination organizuje drugi konkurs za najbolji posao na svetu. Ko pobedi ide na šestomesečno putovanje oko sveta na najmanje 25 destinacija i sve vreme piše blog a čeka ga novčana nagrada od 50.000 dolara.

 

Konkurs je otvoren do 31. marta.

Posao bi bio sledeći: Šest meseci putovanja oko sveta, svi troškovi su plaćeni, pisanje bloga, susretanje s lokalnim stanovništvom i učestvovanje u izazovima na svakoj lokaciji.

Izazovi će biti razni, a obuhvataju sve od poseta označenog mesta do ishrane lokalnim specijalitetima, boravka sa nekim porodicama kao i adrenalinskie aktivnosti.

Dobitnik može sam da osmisli šestomesečni plan puta.

Tekstovi će biti objavljivani na sajtu My Destination, kako bi svi ljudi bili u toku sa svim avanturama i novim prijateljstvima koja će se dogoditi na tom putovanju. Nakon što dobitnik završi putovanje, čeka ga i 50.000 dolara.

Svi koji žele da se prijave treba da naprave video snimak na engleskom jeziku u trajanju do tri minute, u kojem će govoriti o najdražoj destinaciji na svetu, bez obzira da li se radi o gradu u kojem žive, gradu koji su posetili tokom praznika ili mestu koje su oduvek želeli da posete.

Takođe, potrebno je napisati i priču o putovanju i poslati tri fotografije koje će popratiti priču. Više informacija možete potražiti ovde.

 

autor: AM

izvor: Poslovni/Novi magazin

POVEZANE VIJESTI
- Advertisment -

POPULARNO