Prijepolje: Povećan broj zaposlenih u protekle dve godine

Prijepolje – Pred odbornike Skupštine opštine Prijepolje našla se tačka koja se odnosila na razmatranje informacije o stanju privrede u ovoj sandžačkoj opštini.
prijepolje1
U ime predlagača, odgovore na pitanja i primjedbe odbornika dali si rukovodilac odeljenja za privredu i finansije Dragiša Rakonjac i član Opštinskog veća zadužen za privredu i privlačenje stranih investitora Esad Hodžić.
„Uprkos lošem stanju privrede u našoj opštini, poslednje dve godine evidentan je porast zaposlenosti. Opština nastoji da podsticajnim merama i unapređenjem ljudskih resrusa stvori uslove da se razvoj privrede kreće ubrzanijim tokom“-kazao je Rakonjac.
„Mi smo jasno obrazložili šta je u nadležnosti lokalne samouprave. To se pre svega odnosi na oblast infrastrukture, pomoć privrednicima u tom vidu, kako bi lakše u jednom ambijentu mogli da zaošljavaju“-izjavio je član Opštinskog vijeća Esad Hodžić.
Na današnjoj sjednici odbornici su takođe usvojili izvještaj o radu Opštinskog vijeća opštine Prijepolje za 2012. godinu, kao i informaciju o ostvarenju budžeta za prvih šest mjeseci 2013. godine. Do kraja sjednice odbornicima lokalnog parlamenta za razmatranje je ostalo još 10 tačaka.
A.S.
POVEZANE VIJESTI
- Advertisment -

POPULARNO