Pucnjava u blizini Gradskog parka u Novom Pazaru: Maloletnici koristili gasni pištolj, brza reakcija policije

Novi Pazar – Večeras oko 21 sat, došlo je do incidenta u blizini Gradskog parka u Novom Pazaru, gde su maloletnici pucali iz gasnog pištolja. Prema informacijama koje imamo, srećom, niko nije povređen u ovom incidentu.

Pucnjava je brzo privukla pažnju pripadnika interventne jedinice novopazarske policije, koji su reagovali munjevito i uspeli da liše slobode učesnike ovog nemilog događaja. Policija je na licu mesta ustanovila da se radi o gasnom pištolju, što je donekle umanjilo ozbiljnost situacije, ali ne i značaj brze i efikasne reakcije policijskih snaga.

Osim gasnog pištolja, kod maloletnih lica pronađen je i jedan nož. Iako nije bilo fizički povređenih, ovaj događaj je izazvao uznemirenje među građanima, posebno zato što se dogodio u večernjim satima kada je park često pun posetilaca.

Policija trenutno vrši dalju istragu kako bi ustanovila sve okolnosti događaja. Maloletnici su privedeni i nad njima se vrši dalje postupanje u skladu sa zakonom. Očekuje se da će ovaj incident poslužiti kao upozorenje na potrebu veće pažnje na ponašanje maloletnika i kontrolu oružja među mladima.

indeksonline.rs

POVEZANE VIJESTI
- Advertisment -

POPULARNO