Putevi Srbije: Izmene u saobraćaju zbog radova

Foto: indeksonline.rs BEOGRAD – Na auto-putu E-75, od petlje Novi Banovci do petlje Batajnica, u smeru ka Novom Sadu, sutra se odvijaju radovi na geodetskim merenjima profila.

Zbog toga će za saobraćaj od 8 do 16 sati biti zatvorena vozna i zaustavna saobraćajna traka, dok se saobraćaj odvija preticajnom saobraćajnom trakom, saopštilo je Javno preduzeće “Putevi Srbije”.

Na obilaznici oko Beograda, prema Hotelu “1000 Ruža”, 20. februara od 9 do 16 sati, trajaće radovi na sanaciji oštećenog kolovoza, uz naizmenično propuštanje vozila.

Na auto-putu E-75, u zoni graničnog prelaza Horgoš, ka Horgošu – na prvom kilometru, u dužini od 40 m, zatvorene su vozna i zaustavna saobraćajna traka, a saobraćaj se odvija preticajnom, dok je za teretna motorna vozila u funkciji devijacija.

Na putu Vrbas-Savino Selo, do 9. septembra se na podvožnjaku obustava saobraćaja zbog izgradnje brze pruge Novi Sad-Kelebija. Preusmerenje saobraćaja preko Kule i Savinog Sela.

Na putu Babušnica-Svođe, traju radovi na pojačanom održavanju puta do 29. marta, uz naizmenično propuštanje vozila, navodi se u saopštenju.

POVEZANE VIJESTI
- Advertisment -

POPULARNO