Remi plavi za zadovoljstvo

remi plavi za zadovoljstvo„Pata- karte“ Pazaraca i u drugoj proveri u Antaliji. Ovog puta protiv 14.plasirane ekipe rumunskog šampionata, Čealula, viđen je najnepopularniji rezultat.

Slavenko Kuzeljević je opet pružio šansu svim igračima, koje ima na raspolaganju. Izostali su jedino povređeni: Topić, Nokić, Mujković i Milić,koji nije mogao da na teren zbog problema sa žuljem. Utakmica je odigrana u veoma teškim uslovima i jakom vetru, a naš superligaš je imao inicijativu, šanse i  bio bliži pobedi. Posebno se istakao mladi Selimović, koji je izdanak ovdašnje fudbalske škole. Narednu, treću kontrolnu utakmicu, Novi Pazar će imati protiv beloruskog Naftana, 10. februara.

STIŽE TRILING

Idriss Martial Nguessi Fanyep, reprezentativac Kameruna, nova je akvizicija  FK Novi Pazar, sa kojim je potpisan ugovor  na 2,5 godine. Tamnoputi fudbaler igra na poziciji desnog beak, a u selekciji  Kameruna do 20 godina, “upisao” je pet nastupa. Kako RTV saznaje Pazarci su pronašli “zajednički jezik” I sa Milošem Bogunovićem,koji će I narednih šest meseci nositi dres superligaša sa obala Jošanice.

Još jedan u nizu novajlija trebalo bi da bude I čuvar mreže, 21- godišnji, Miloš Budaković.

Ovaj, inače rođeni Šapčanin, visok je 191 cm, a skoro celu karijeru je proveo braneći za poljske klubove.

POVEZANE VIJESTI
- Advertisment -

POPULARNO