RL u boksu: Sombor – Slavija 10:12

Bokseri banjalučke Slavije pobedili su večeras ekipu Sombora sa 12:10, u prvom polufinalu Regionalne lige (RL) u Novom Pazaru.

U sutrašnjem finalu RL u Sportskoj dvorani Pendik nastupiće pobednici polufinalnih borbi, odnosno šestorica boraca Slavije i petorica iz Sombora.

Od boksera Slavije, finale su izborili Luka Veljović bez borbe u kategoriji do 57 kilograma, Najc Petrič pobedom protiv Vladimira Beriše prekidom u drugoj rundi (do 63,5 kg) i Ivan Blažević trijumfom od 5:0 nad Urošem Čingelićem (do 67 kg).

Uspešni kod Banjalučana bili su još Gašpar Podgoršek, koji je sa 5:0 dobio Vladimira Gubaša (do 75 kg), Gregor Strašinić pobedom od 3:2 nad Bojanom Stanojlovićem (do 86 kg) i Miloš Veletić bez borbe (preko 92 kg).

Finalisti iz redova Somboraca su Rade Joksimović, posle trijumfa od 5:0 protiv Petra Sredojevića (do 54 kg) i Nazif Sejdi, koji je prekidom u drugoj rundi savladao Nikolu Ivkovića (do 60 kg).

U finalu će od članova Sombora biti još Antonio Bize (do 71 kg), Jovan Nikolić (do 80 kg) i Milisav Savić (do 92 kg).

Bize je sa 3:2 dobio Gala Šepica, Nikolić je Vuka Mićića naterao na odustajanje u prvoj rundi, a na isti način Savić je pobedio Stefana Čajića.

Rivali u drugom večerašnjem polufinalu RL su domaćin Novi Pazar i Loznica.

Finalne borbe u Sportskoj dvorani Pendik počinju u nedelju od 18 časova.

M. Minić

The post RL u boksu: Sombor – Slavija 10:12 appeared first on Radio Televizija Novi Pazar.

The post RL u boksu: Sombor – Slavija 10:12 appeared first on Radio Televizija Novi Pazar.

POVEZANE VIJESTI
- Advertisment -

POPULARNO