RTCG: Uprava policije zna gde se nalaze osumnjičeni; Oni nisu iz Albanije

PODGORICA – Uprava policije zna gde se nalazi šest osoba koje se sumnjiče za kopanje tunela od podruma jedne zgrade do depoa Višeg suda u Podgorici, ali će preduzimanje daljih koraka zavisiti od policijske i istražne taktike, saopšteno je za portal RTCG iz bezbednosog sektora.

Bezbednosni sektor je juče saopštio za portal da osumnjičeni nisu iz Crne Gore, a danas su demantovali da su državljani Albanije. Demanti je došao nakon što je deo regionalnih medija izvestio da su osumnjičeni iz Republike Albanije.

Tužilaštvo i policija, navodi se, intenzivno tragaju za šest osoba, koje se sumnjiče da su učestvovale u prokopavanju tunela koji je otkriven u depou Višeg suda u Podgorici.

Forenzičari su izuzeli tragove iz stana, koji će biti predmet veštačenja, a istražiteljima su dostavljeni snimci sa zgrada u Njegoševoj ulici.

Nakon današnje sednice Veća za nacionalnu bezbednost, premijer Dritan Abazović je rekao da se situacija u vezi sa ovim slučajem menja iz sata u sat i da su istražitelji na tragu počiniocima, ne otkrivajući više detalja. On veruje da će slučaj “tunel” biti što pre rešen.

Iz Uprave policije juče je potvrđeno da je pronađen kombi koji su koristili osumnjičeni, a mediji danas pišu da je otkrivena i lokacija stana koji su koristili za smeštaj.

indeksonline.rs/Tanjug

POVEZANE VIJESTI
- Advertisment -

POPULARNO