Naslovna Sport Saida Bukvić nokautom do trijumfa u Falkenzeu

Saida Bukvić nokautom do trijumfa u Falkenzeu

saida-bukvic-nokautom-do-trijumfa-u-falkenzeu

Novopazarka Saida Bukvić pobedila je Italijanku Anđelu Kanizaro na profesionalnoj bokserskoj reviji u nemačkom Falkenzeu.

U kategoriji do 54 kilograma, Bukvić je slavila prekidom u trećoj rundi, pa je sada na skoru od osam trijumfa u isto toliko profi mečeva, uz dva nokauta.

Kanizaro u profesionalnom boksu ima šest pobeda, od toga jednu nokautom, nerešen ishod i 21 poraz, od čega osam prekidom.

Uspešni u Falkenzeu, koji je deo Berlina, bili su još Pazarac Sanel Hasanović i bokser iz Bosne i Hercegovine Dušan Veletić, koji su, kao i Bukvić, deo Kuč boksing promoušna (Kuč boxing promotion).

U teškoj kategoriji, Hasanović je na poene u šest rundi savladao Italijana Alfonsa Damjanija, dok je Veletić u sedmoj rundi nokautirao Nemca Erika Fajfera.

Hasanović je stigao do profi učinka od sedam pobeda (šest nokautom), uz nerešen ishod i poraz, a Damjani je na sedam dobijenih mečeva (dva nokautom) i šest neuspeha (dva nokautom).

Veletić je zabeležio osmu pobedu i peti nokaut, a ima još nerešeno i poraz prekidom, dok je Fajfer, koji je tek drugi put poražen (oba puta nokautom), ostao na devet pobeda (sedam nokautom).

M. Minić

The post Saida Bukvić nokautom do trijumfa u Falkenzeu appeared first on Radio Televizija Novi Pazar.

The post Saida Bukvić nokautom do trijumfa u Falkenzeu appeared first on Radio Televizija Novi Pazar.

Exit mobile version