Samir Lekić novi predsednik Skupštine grada Novog Pazara

Novoizabrani predsednik Skupštine Novog Pazara Samir Lekić rekao je da je ovaj grad u prethodnom periodu postao centar regiona i da se u njemu realizuju brojni projekto vredni više stotina miliona evra.

-Novi Pazar je grad u kojem se upravo realizuju brojni projekti čija vrednost se meri stotinama miliona evra i mora da kažem da nećemo stati. Uveren sam da ćemo sa novim, mladim i obrazovanim ljudima vrlo brzo ostvariti zacrtano cilj našeg lidera Rasima Ljajića da Novi Pazar bude među pet najrazvijenih gradova u Srbiji, kazao je Lekić.

On je dodao da je Novi Pazar grad bogate kulture i istorije, koji ima mladu i obrazovanu omladinu i grad velikih potencijala i resursa. Zato ovaj grad, kazao je Lekić, zaslužuje posvećenost i zalaganje svih odbornika.

Dodao je da će se svaki odbornik koji voli Novi Pazar truditi da iz ovog grada “idu samo lepe slike.”

-Zato treba da smo primer drugim gradovima po fer i korektnoj diskusiji, da imamo zdravu i konstruktivnu raspravu po svakom pitanju. Ako neko neće da radi na taj način, ako je nekom stalo da Novi Pazar bude poznat po svadi, po nečemu što je ružno i nedolično, treba da zna da se mi ne plašimo i da ćemo svakom odgovoriti po zaaluzi, rekao je Lekić.

POVEZANE VIJESTI
- Advertisment -

POPULARNO