Šćepović promovisan u Novom Pazaru: Plan je da budemo u prvih pet, prelomio sam zbog Ljajića

„Imamo inostrani renome i nas dvojica i Suma“, kaže novi špic plavo-belih.

Sad već izgleda kao dobar tim. Projektovan za napad za plasman u Evropu. Najpre je potpisao Sejduba Suma, potom je ljubitelje fudbala u Raškoj na noge digao povratak Adema Ljajića u rodni grad, da bi ekipa kompletirana potpisom Marka Šćepovića.

Nekadašnji reprezentativac je promovisan na Gradskom stadionu tokom srede i trebalo bi da bude od krucijalnog značaja za ekipu Siniše Dobrašinovića.„Plan je da završimo u prvih pet na tabeli. Nikad neću ništa da obećavam, nikakve cifre i golove, prvi cilj je da što više pomognem ekipi“, istakao je Šćepović, uz napomenu da je presudnu ulogu u dolasku u Novi Pazar imao Adem Ljajić. „Znamo se iz Partizana i raznih reprezentativnih selekcija, godine smo proveli zajedno, imao je velikog udela u mom dolasku.

To što sam osetio da je Adem tako „zagrejan“ je pomoglo da prelomim“.
Možda daluje čudno što se putešestvija po Evropi, Šćepović opredelio za Novi Pazar, međutim, kad ga je kontaktirao Ljajić nije ni pomislio da se šali.

„A-ha-ha. Ne, znamo se dugo, znam kad je ozbiljan. Šalimo se na druge načine. Što se tiče terena, čim ga pogledam znam šta hoće, gde ide lopta. I on isto. Samo da se svi uigramo. Imamo inostrani renome i nas dvojica i Suma, trebalo bi to da pokažemo na terenu“.

Gledao je Marko Ademov debi i pogodak vredan pobede nad Napretkom.
„Baš dok je ulazio osetio sam da će imati šansu i eto, odmah taj šut, to ga je krasilo čitav život“.

Šćepoviću će biti potrebno malo vremena da uđe u odgovarajući ritam.
„Trenirao sam uglavnom individualno, najviše dve sedmice će mi trebati da budem top. Tu sam da igram kad trener odluči. Pratio sam srpski fudbal koliko sam stigao, uglavnom Partizan. Fudbal je napredovao i što se tiče infrastrukture. TSC je lepa pojava, što više takvih klubova, to bolje. Ono što vidim kod Novog Pazara je napadački fudbal, za gol više. Meni to odgovara“, dodao je Šćepović.

Osim centralnog špica, Pazarci su tokom dana završili dokumentaciju oko dolaska Žinhoa Žoa iz Fenerbahčea. Momak iz Južne Koreje je toliko uverljiv da je novim poslodavcima rekao da može da igra sve pozicije u polju, od beka do veziste, kao i da je od srpskih fudbalera čuo za Aleksandra Mitrovića i, razumljivo, Dušana Tadića, sa kojim je do pre nekoliko dana delio svlačinocu Fenera.

mozzartsport.rs

POVEZANE VIJESTI
- Advertisment -

POPULARNO