SDP konstantno uz građane – narodni poslanici posetili Priboj i Novu Varoš

Opštine Priboj i Novu Varoš posetili su narodni poslanici SDP-a dr Muamer Bačevac i Jasmin Hodžić, kao i savetnik ministra saobraćaja, građevinarstva i infrastrukture Enes Buhić. Razgovarali su sa građanima tih sandžačkih opštine, a potom su prisustvovali sastanku pribojskog Opštinskog odbora Sandžačke demokratske partije.

Govornici su istakli na sastanku da su poslanici i funkcioneri SDP-a bili i ostali posvećeni rešavanju svakodnevnih problema običnih građana i da je na tom polju mnogo toga odrađeno.

Dogovorene su aktivnosti koje će se sprovoditi u narednom periodu, imajući u vidu da su najavljeni parlamentarni i lokalni izbori. Na sastanku su prezentovani rezultati rada opštinske organizacije u Priboju u prethodnom periodu, sa posebnim naglaskom na dobru saradnju sa Vladom Republike Srbije. Istaknuto je da je naročito dobra saradnja ostvarena sa Ministarstvom turizma i omladine sa ministrom Huseinom Memićem na čelu.

Na sastanku je konstatovano da je saradnja sa koalicionim partneriom SNS-om bila izuzetno dobra i da je treba nastaviti u budućnosti.

POVEZANE VIJESTI
- Advertisment -

POPULARNO