Naslovna Sandžak Novi Pazar SDP priprema najveći Kongres do sada

SDP priprema najveći Kongres do sada

sdp-priprema-najveci-kongres-do-sada
SDP priprema najveći Kongres do sada

Veliki Kongres Sandžačke demokratske partije zakazan je za kraj marta. Na njemu će, kako je najavljeno, biti predstavljen plan i program za naredni period, a u radnom delu analizirani rezultati proteklih izbora i učešće te stranke u vlasti u sandžačkim opštinama. Nova lica, novi, mladi ljudi, njihove ideje i planovi biće predstavljeni u svečanom delu kongresa.

Nakon ubedljive pobede na proteklim izborima i konstituisanja vlasti u sandžačkim opštinama, Sandžačka demokratska partija podmladila je svoje redove, što je i ranije najavljivano, kazao je predsednik SDP-a Nihat Hasanović, nakon sastanka sa rukovodstvom SDP-a u Prijepolju i najavio da će taj trend biti nastavljen i na nivou čitave stranke, najavivši tako veliki Kongres SDP-a za kraj ovog meseca.

Predsednik OO SDP Prijepolje Esad Hodžić kazao je da ta stranka, zahvaljujući reputaciji koju ima u Sandžaku,može da se pohvali mladim kadrom.

Sastanku u Prijepolju prisustvovalo je najviše rukovodstvo Sandžačke demokratske partije iz Novog Pazara. Sa rukovodstvom tamošnjeg opštinskog odbora analizirani su rezultati proteklih izbora, učešće te stranke u zakonodavnim i izvršnim organima vlasti, kao i pripreme za predstojeći veliki Kongres Sandžačke demokratske partije koji će biti održan u Novom Pazaru.

Exit mobile version