SDPS poziva građane da se vakcinišu

BEOGRAD – Socijaldemokratska partija Srbije (SDPS) sprovodi akciju “Vakcinu primi i ne brini” u okviru koje pozivaju članove, ali i sve građane da se vakcinišu protiv korona virusa i pomognu državi u borbi protiv pandemija.

Potpredsednica SDPS-a Tatjana Matić je rekla da je brza i uspešna vakcinacija ključ za izlazak iz krize koja nije samo zdravstvena, već je, kaže, i ekonomska, socijalna, pa i psihološka.

“Srbija je lider kada je u pitanju vakcinisanje u regionu i u čitavoj Evropi izuzimajući Veliku Britaniju. Želeli bismo da se taj uspešan trend nastavi kako bismo imali više od četiri miliona vakcinisanih što će nam omogućiti mnogo bezbrižnije leto i brži ekonomski oporavak i još uspešniju turističku sezonu”, rekla je Matićeva novinarima.

Potpredsednica SDPS-a Marija Labović ističe da ta stranka na simboličan način obelezava početak nedelje imunizacije i pokazuje da su joj, kako je rekla, ljudi preči od velikih reči.

“SDPS želi da poruči svim građanima da je jako bitno da se vakcinišemo i da zaštimeo sebe jer time štitimo i druge i doprinosimo da se izvučemo iz pandemije”, rekla je Labovićeva.

indeksonline.rs

POVEZANE VIJESTI
- Advertisment -

POPULARNO