Sjenica – Opštinski odbor SNS Sjenica dostavio je saopštenje medijima

Sjenica – Opštinski odbor SNS Sjenica dostavio je saopštenje medijima u kojem kažu da predsjedniku Aleksandru Vučiću pružaju podršku u borbi za jaku i razvijenu Srbiju, koja je prema njihomim rečima, garant mira i stabilnosti i koja će budućim pokolenjima omogućiti ljepšu budućnost. Dalje u saopštnjenju se navodi:

,,Predsednik Aleksandar Vučić je nacionalne interese stavio ispred ličnih, a to prepoznaje svaki član našeg Opštinskog odbora kao i ostatak građana Srbije.

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić pokazao je da se svim snagama i naporima bori za građane Srbije i Srbiju. Predsednik je radom i ostvarenim rezultatima pokazao da sve radi u interesu naših građana kako bi što bolje živeli, a omladini i deci posebno da stvori što bolju budućnost.

Zgroženi smo pretnjama koje se upućuju predsedniku Vučiću od onih koji su imali priliku i dovoljno vremena da vode Srbiju u bolju budućnost, a doveli su je na rub propasti.

Tajkunsko lopovske koalicije koje sebe danas nazivaju opozicijom su opozicija u napretku Srbije i saveznici onima koji ruše suverinitet Srbije.

Srbija ne želi više sukobe, želi mir i bolju budućnost, a onima koji su je decenijama uništavali i koji su hteli da je zatru, narod neće dozvoliti da u tome uspeju. Da narodu u Srbiji ne treba haos i nasilje na koje pozivaju Obradović, Jeremić i Đilas, najbolje se pokazalo na izborima.

U Sjenici je Aleksandar Vučić na predsedničkim izborima osvojio preko 79 posto glasova i ponosni smo na njega, njegovu borbu za bolju Srbiju i bolju budućnost svih njenih građana dajemo mu punu podršku”, navodi se u saopštenju.

OO SNS Sjenica

POVEZANE VIJESTI
- Advertisment -

POPULARNO